Владислав Мангер провів заплановану робочу нараду з головою правління ПАТ «Херсонгаз»

Наприкінці робочого дня голова обласної ради Владислав Мангер провів робочу нараду з головою правління ПАТ «Херсонгаз» Альбертом Зангієвим з обговоренням термінових заходів щодо відновлення газопостачання в Генічеському районі.


«Звертаюся до Вас за порадою та фаховою допомогою у вирішенні цього питання як до спеціаліста з газопостачання, як до людини з величезним досвідом роботи», - звернувся Владислав Миколайович до голови правління ПАТ «Херсонгаз» на початку розмови.

За словами Альберта Зангієва, проблема з газопостачанням у Генічеську не нова. Навіть, коли Крим був відкритий, то об'єми газу, що добувалися на материковій частині і на півострові, ніколи не задовольняли потреби районного центру, особливо в зимовий період. З 1995 року газифікація Генічеського району здійснювалася через два джерела: Стрілківське газове родовище та додатково - ГРС Джанкой. Це дозволяло покрити дефіцит природного газу в осінньо-зимовий період. Однак, на сьогодні це питання вирішити не так легко, враховуючи ситуацію навколо Криму.

Голова правління ПАТ «Херсоназ» запропонував декілька варіантів вирішення зазначеної проблеми, кожен з яких потребує чи то значного фінансового ресурсу, чи то часу та цілком залежить від допомоги та рішень центральних органів влади.

За результатами зустрічі вирішено провести роз'яснювальну роботу серед населення щодо ситуації, яка склалася в Генічеському районі з настанням осінньо-зимового періоду, відпрацювати подальші дії для забезпечення нормального проходження опалювального періоду на цій території.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон