Відкривається виставка робіт молодої херсонської художниці Світлани Бокій

У понеділок, 7 листопада о 12:00 в рамках проекту «Галерея життя» у Херсонському обласному онкологічному диспансері відкриється персональна виставка робіт молодої херсонської художниці Світлани Бокій.

Перша персональна виставка Світлани має назву «Мелодія серця» та складається з творчих робіт, що виконані у техніках олійного живопису, акварелі та батіку.

Світлана Бокій – художниця та дизайнер з Херсону, пейзажист, у своїх роботах часто звертається до теми квітів, пише портрети тварин, захоплюється фантастичними історіями та казками, все це знаходить своє відображення і у творчості.

Багато робіт Світлани прикрашають приватні колекції в Україні та за кордоном. 2016 рік був багатим на події, серед яких участь у Всеукраїнському фестивалі писанки, арт-перфомансі «374 Художники», Обласній виставці зображувального та декоративно-вжиткового мистецтва.

«Надихнути на створення картини може все: легкий порив вітру, зірвавши пух з кульбаби, кішка, що уважно щось розглядає, ікона, що зачаровує своєю простотою та неймовірною силою, почута пісня чи захоплива книга, роботи відомих та починаючих митців, свято чи звичайна вечеря в сімейному колі» - ділиться секретами творчості Світлана.

Головний лікар Херсонського обласного онкологічного диспансеру Ірина Сокур підкреслює: «Мета мистецького проекту «Галерея життя» - створення лікувальної арт-середи для онкологічних хворих та співробітників закладу. Також ми добре розуміємо важливість підтримки молодих митців та із задоволенням надаємо їм творчий простір та можливість проведення персональної виставки. Я дуже щаслива, що наша Галерея відкриває нові імена, і рада познайомити вас із талановитою Світланою Бокій».

За доброю традицією закладу, в рамках персональної виставки Світлана Бокій проведе майстер-клас із акварельного живопису для пацієнтів та співробітників Херсонського обласного онкологічного диспансеру.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон