Херсонські прикордонники зупинили підозрілий автомобіль

Прикордонники Херсонського загону продовжують виявляли автомобілі, які громадяни намагаються переміщувати з тимчасово окупованої території АР Крим на материкову частину України з порушенням. Проте громадяни свідомо продовжують спроби обійти чинне законодавство.

Так, вчора, до контрольного пункту «Каланчак» за маршрутом Ялта – Херсон на автомобілі «VOLKSWAGEN» прибув громадянин України.

Під час проведення перевірочних заходів стосовно даного автомобіля було встановлено, що доручення видане з порушенням, без присутності власника транспортного засобу, який в цей час знаходився на тимчасово окупованій території АР Крим. А транзитні номери взагалі видані на інший транспортний засіб.

Довіреність вилучена співробітникам Каланчацького відділення Національної поліції для проведення подальших оперативно-слідчих дій.

Загалом, з початку року, тільки в КПВВ «Каланчак» прикордонники виявили 42 випадки можливої підробки документів на транспортні засоби.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван Шевцов

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон