"Херсонгаз" звертається до мешканців міста

З метою виконання Закону України про забезпечення комерційного обліку газу, у жовтні поточного року мешканцям за адресами Дорофєєва 18,20 безкоштовно встановлюються лічильники газу.

Про час та дату установки лічильників мешканців було заздалегідь повідомлено. Проте до деяких квартир з 10 жовтня і досі немає доступу, крім того після установки лічильників по деяким стоякам технологічно неможливо відновити газопостачання через падіння тиску.

З метою запобігання аварійної ситуації та відповідно до правил безпеки систем газопостачання України - працівникам газової служби необхідно потрапити у кожну квартиру на стояках.

На жаль, з 10 жовтня усі намагання ПАТ Херсонгаз "достукатися" до деяких мешканців квартир за адресами Дорофєєва 18,20 не мають результату.

У зв'язку із цим підприємство звертається до балансоутримувача зазначених будинків, міськжитлоуправління міської ради, органів місцевого самоврядування із вимогою організувати доступ до закритих приміщень за адресами вул. Дорофєєва 18,20.

Прес-секретар ПАТ "Херсонгаз"
Наталія Пятниченко

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон