Владислав Мангер: У нас є одна ціль – заможна Херсонщина

На цьому вчора, 24 жовтня під нас робочої поїздки до Скадовського району, ще раз наголосив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер

Він акцентував увагу на тому, що наразі час об'єднуватися задля України: «Ми повинні знаходити спільну мову в райрадах і в міськрадах, в облраді і в облдержадміністрації, у державі в цілому. Тому, що ворог сподівається на розбрат і ворожнечу», - сказав голова облради.

Голова облради також підкреслив: сьогодні між керівництвом обласної ради та облдержадміністрації – нормальні, робочі стосунки: «У нас сьогодні з ОДА нормальні, міцні, робочі стосунки. І неважливо, хто з якої партії, тому що у нас є одна ціль – заможна Херсонщина, розвиток економіки області.

- Ми будемо працювати навколо цього, ми будемо сперечатися в кабінетах, а з кабінету виходити за двері з одним, спільним, рішенням, і його підтримувати, якби воно не було комусь зручно або незручно політично», - запевнив голова облради.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон