Пасажирські перевезення на окуповані території хочуть припинити на Херсонщині

Боротьбу із нелегальними пасажирськими перевезеннями на окуповані території із запізненням, але все ж розпочали на Херсонщині.

Місцеве управління «Укртрансбезпеки» наполягає, аби митниця припинила пропускати через КПВВ до Криму джипи та мікроавтобуси нелегальних перевізників, котрі діють за примітивною шахрайською схемою, повідомляючи, що нібито безкоштовно везуть друзів та знайомих.

Неприйнятними, з точки зору інспекторів «Укртрансбезпеки», є й таблички на транспортних засобах про обслуговування таких «піратських» маршрутів.

До їх ліквідації підключилася й Херсонська міськрада – вона заборонила вуличну рекламу перевезень до Криму та непідконтрольних Україні частин Луганщини й Донеччини.

Втім, самі перевізники на всі ці обмеження й заборони не дуже зважають: автобуси з табличками типу «Херсон-Севастополь» чи «Херсон-Луганськ» як гуртувалися біля залізничного вокзалу та аеропорту, так і гуртуються. Плати 400-500 гривень, і вирушай, куди треба.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон