Мангер отримуватиме за роботу стільки ж, скільки попередники

Серед питань, які розглянули депутати Херсонської обласної ради вчора, 18 жовтня було «Про присвоєння Мангеру В.М. рангу посадової особи місцевого самоврядування» та «Про оплату праці голови обласної ради».

Під час розгляду цього питання депутат В.Шадрін поцікавився, чи відрізняється рівень оплати праці голови облради В.Мангера від рівня оплати, що був визначений для попереднього керівника обласної ради.

«З інтернет видань я дізнався, що преміальні нараховуватимуться голові за новими стандартами. Хотів би почути, чи вводяться зміни – чи буде зростання заробітної платні, збільшення преміальних, чи у тих самих об'ємах, як і в попереднього голови?», - запитав Володимир Шадрін.

Як доповіла на сесії з цього питання начальник відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого апарату Віра Завгородня, всі виплати, прописані у проекті рішення, визначені постановами Кабміну та діючим законодавством.

«Оклад, ранг, надбавка за вислугу років, надбавка за особливий характер роботи встановлені на тому ж рівні, що і у попередніх керівників облради. Преміювання голови теж встановлено в розмірі, який був встановлений протягом останніх років.

Також виплата матеріальної допомоги на оздоровлення надається при наданні щорічної відпустки і матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань – в тих розмірах, які теж були встановлені раніше. Цей фонд затверджений у нашому кошторисі, ніяких додаткових коштів з обласного бюджету не потребує», - відзначила В.Завгородня.

Анжела ГОЖА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон