Зміна керівника фракції «Самопомочі» у Херсонській міськраді нелегітимна

Виконком Політичної партії Об'єднання «Самопоміч» не погодив зміну голови фракції «Самопомочі» у Херсонській міській раді, - заявив керівник виконкому "Об'єднання «Самопоміч» народний депутат України Олег Лаврик.

Орган центрального керівництва звернув увагу, що рішення про зміну голови фракції відбулось з грубим порушенням внутріпартійних процедур.

Зокрема, відповідне Положення передбачає, що подібні рішення проводяться лише після обговорення на відкритих зборах міського партійного осередку.

Виконком Об'єднання «Самопоміч» створив робочу групу з перевірки діяльності осередків партії в Херсоні та області а також депутатів, обраних до місцевих рад від «Самопомочі».

«Ми детально перевіримо всі обставини цієї справи. Ми давно маємо сигнали про нездорову ситуацію, яка склалась через непрозору та кулуарну діяльність частини обраних від «Самопомочі» депутатів. Для нас чистота рядів – це питання номер один.

«Самопоміч» вимагає від інших бути чесними перед суспільством, але в першу чергу вимагає цього від своїх членів і тим більше від депутатів.

Якщо певні наші підозри підтвердяться наші дії будуть швидкими і рішучими» - заявив керівник виконкому Об'єднання «Самопоміч» народний депутат Олег Лаврик.

В «Самопомочі» також зазначили, що напередодні попередили офіційними листами мера Херсона, а також секретаріат ради про те, що рішення щодо зміни голови фракції не є легітимним.

Не зважаючи на це, керівництво Херсонської міської ради на черговій сесії озвучило його і таким чином спробувало легітимізувати. "Такі дії мера Херсона ставлять додаткові запитання щодо його ролі в останніх подіях..." - додав Олег Лаврик.

Самопоміч-Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон