Губернатор Херсонщини назвав об'єднання громад політичним питанням

Сьогодні, 18 жовтня на сесії Херсонської обласної ради голова ОДА Андрій Гордєєв назвав виключно політичним питання перегляду перспективного плану об'єднання територіальних громад в області.

"Сьогодні усі 12 громад в області створилися добровільно, - зазначив Андрій Гордєєва під час свого виступу перед депутатами обласної ради. – ЦВК вже прийняла рішення про проведення виборів в цих громадах.

Той перспективний план, про який ви говорите, він вже виконаний. Він вже був затверджений рішенням Кабінету міністрів. Сьогодні, наприклад, Чаплинський район вже весь об'єднався добровільно у чотири громади.

"Хоч одна з 12 громад, які об'єдналися, направляла до вас хоч якесь звернення? Давайте краще підемо в ті громади, які ще не об'єдналися і роз'яснимо їм переваги об'єднання".

Так голова ОДА Андрій Гордєєв відреагував на пропозицію депутатів створити комісію для перегляду перспективного плану об'єднання територіальних громад.

"Краще той потенціал, який ви хочете використати на перегляд того, що було вчора, краще спрямуйте на те, що буде завтра, - закликав депутатів Херсонської обласної ради Андрій ГОРДЄЄВ.

За матеріалами Таврія 24

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон