Херсонщина на "жовтому рівні" терористичної загрози

У зв'язку із загостренням ситуації у районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України закликає громадян у всіх регіонах країни бути пильними та інформувати правоохоронців про виявлені підозрілі предмети та осіб.

CБ України та інші правоохоронні органи системно реалізують комплекс превентивних заходів, що відповідають рівню очікуваних загроз. Усі дії відбуваються у рамках чинного законодавства, зокрема Закону України "Про боротьбу з тероризмом".

Ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем. При надходженні достатніх даних відповідні заходи будуть вжиті.

Нагадуємо, що згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92, Керівником АТЦ СБУ прийнято рішення щодо встановлення таких рівнів терористичних загроз:

"ЧЕРВОНИЙ" – Донецька та Луганська області, АР Крим;

"ЖОВТИЙ" – Запорізька, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області;

"СИНІЙ" – Дніпропетровська, Закарпатська, Рівненська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Київська області та м. Київ;

"СІРИЙ" – Вінницька, Волинська, Житомирська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Полтавська та Тернопільська області.

Зазначена постанова є відкритою, громадяни можуть ознайомитись із заходами, що вживаються суб'єктами боротьби з тероризмом відповідно до визначених рівнів терористичних загроз .

Прес-центр СБ України

P.S. Громадяни можуть анонімно повідомити СБУ про такі випадки за номерам гарячої лінії 0 800 501 482 та за телефонами довіри регіональних управлінь спецслужби.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон