Олександр Співаковський привітав співробітників та курсантів Херсонської державної морської академії

Дорогі друзі! Маю велику честь і приємність привітати професорсько-викладацький склад, співробітників та курсантів Херсонської державної морської академії з першим ювілеєм цього славного навчального закладу та новим поповненням у його великій морській родині

За цією датою - довгий, насичений епохальними подіями та яскравими звершеннями, шлях. Сьогодні Херсонська державна морська академія є одним із найкращих навчальних закладів України, де гармонійно поєднані століттями напрацьовані традиції та сучасні підходи у підготовці фахівців морської справи.

Тут створено унікальну навчально-тренувальну базу, якій можуть позаздрити навіть європейські виші.

Гарний менеджмент, самовіддана праця викладачів і довгострокові партнерські відносини з компаніями-роботодавцями вивели український навчальний заклад у лідери морської освіти.

У всьому світі сьогодні знають: диплом херсонської "мореходки" - це гарантія високої компетентності, якісних знань і людської порядності.

Така репутація напрацьовується десятиліттями. Тож хочу побажати курсантам, майбутнім підкорювачам морів, достойно продовжувати славні традиції свого вишу. Наполегливо йдіть до мети. І нехай на вашому шляху буде якомога менше усіляких рифів та штормів.

Глибоко вдячний колективу Академії за самовіддану творчу працю. Ви готуєте справжню морську еліту.

Успіхів вам і наснаги! Процвітання і подальшого росту!

І нехай добра слава про Херсонську морську академію й далі шириться світом!

З повагою - народний депутат України — Олександр Співаковський

P.S. Дякую своєму помічнику Олексію Саковнічу за те, що передав вітання від мого імені.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон