Херсон приймає паломників-хасидів

В аеропорту «Херсон» прикордонники вперше почали оформлювати перетин державного кордону великими туристичними групами паломників – хасидів.

На Херсонщину прилетіли вже більше 100 громадян, які щорічно на початку осені організовано та чартерними рейсами прибувають в Україну для святкування іудейського Нового року та відвідання могили свого духовного наставника.

Досвіду оформлення великих груп паломників-хасидів у прикордонників Херсонського загону ще не було. Разом з тим, якісна підготовка інспекторського складу та організація взаємодії з представниками фіскальної служби та аеропорту дозволила здійснити оформлення всіх пасажирів без зауважень.

Механізм попереднього отримання інформації, завдяки якому прикордонники заздалегідь знають дані пасажирів, дозволяє швидко та якісно здійснювати пропуск громадян.

Прикордонники очікують ще прибуття паломників, до якого вони в повній мірі готові, у тому числі, і у разі виявлення порушників.

Максим СОРОКА
Помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального
управління з питань взаємодії зі ЗМІ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон