Херсонська "Самопоміч" спростовує чутки

Лідер Херсонської обласної організації політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв спростував чутки навколо резонансної справи про гучні затримання у мерії Херсона.

Зокрема, на деяких місцевих інтернет - ресурсах з'явилася інформація про те, що фракція «Самопоміч» начебто хоче взяти А.Подлєсного, якого звинувачують в отриманні хабара, на поруки.

Ми зв'язалися з головою Херсонської обласної організації політичної партії «Об'єднання «Самопоміч», лідером фракції "Самопоміч" у Херсонській міськраді Андрієм Дмитрієвим і попросили його прокоментувати цю інформацію.

Він відповів буквально наступне: "Фракція партії «Об'єднання «Самопоміч» у Херсонській міській раді не є суб'єктом поручительства, як то визначено у ст.176 КПК України.

У центральному офісі Херсонської організації «Самопомочі» протоколу такого немає. Партія «Об'єднання Самопоміч» подібного рішення не приймала», - офіційно повідомив Андрій ДМИТРІЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон