Олена Урсуленко: Ми сьогодні інвестуємо в майбутнє

Спрямовуючи кошти в соціальні об'єкти громади, ми сьогодні інвестуємо в майбутнє, - впевнена секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

У Херсонському ясла-садку №10 відкрито басейн. У цьому дошкільному навчальному закладі виховуються діти, яким діагностували туберкульозну інфекцію. Відтепер в дитячому садку санаторного типу створено всі умови для оздоровлення й фізичного розвитку дітей.

Адже пріоритетом роботи колективу є забезпечення здоров'язберігаючого середовища як цілісної системи.

В яслах-садку був передбачений басейн, але вже десятиліття не працював. Кошти на його реконструкцію були виділені з міського бюджету цього року. Це рішення підтримали 54 депутати Херсонської міськради.

На офіційне відкриття басейну були запрошені керівники Херсона та представники депутатського корпусу міської ради.

«Відкриття басейну для дитсадка з такою спеціалізацією є життєвою необхідністю. Це - результат консолідації і взаємодії органів виконавчої влади і депутатського корпусу Херсонської міської ради.

Плавання для малечі – це задоволення, відпочинок і здоров'я, а для педагогів – гарантія того, що діти зміцніють, виростуть фізично-розвиненими, сміливими й наполегливими.

Розуміючи це, депутати одноголосно прийняли рішення про виділення коштів на реконструкцію басейну. Спрямовуючи кошти в соціальні об'єкти громади, ми сьогодні інвестуємо в майбутнє», - прокоментувала подію секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Ганна СОКОЛЕНКО

P.S. На реконструкцію плавального басейну з міського бюджету Херсона було виділено 878 тисяч гривень. Нині у закладі перебувають 214 малюків від 2 до 6 років. У 3-ох групах з 12-ти виховуються діти з особливими потребами.

Ясла-садок працює з 1985 року і протягом цих років є оздоровчим центром для дітей, яким на початку життя випали випробування. Колектив має в своєму арсеналі технологію, що включає розвиток фізичного, духовного, психічного та соціального здоров'я дитини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон