Заява Херсонської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч»

Сьогодні, 29 вересня на спеціальній прес-конференції лідер Херсонської обласної організації «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв озвучив заяву партійної організації,щодо останніх подій у Херсонському міськвиконкомі.

Херсонська обласна організація політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» в зв'язку з подіями із затриманням Аркадія Подлєсного за підозрою в корупції заявляє наступне:

Причетність А.Подлєсного до скоєння даного злочину повинно встановити слідство, і якщо його вина буде доведена, то він понесе покарання. І це стосується будь-якого чиновника, незалежно від його політичної приналежності.

Також заявляємо, що Політрада Херсонської «Самопомочі» не вносила на узгодження керівництву міста кандидатуру А.Подлєсного на посаду заступника міського голови, це була особиста ініціатива А.Подлєсного і його домовленість з міським головою Володимиром Миколаєнком.

Як результат, ми неодноразово спостерігали голосування А.Подлєсного врозріз ідеології партії та рішень фракції «Самопомочі». З цієї причини Аркадій Подлєсний вже був в списках на відкликання депутатів міськради, ця процедура за законодавством може початися в кінці жовтня цього року.

Хочемо ще раз наголосити, що політична партія «Об'єднання «Самопоміч» боролася і буде боротися з корупцією в будь-яких її проявах. І це залишається пріоритетним напрямком нашої політичної сили.

Херсонська обласна організація політичної партії
«Об'єднання «Самопоміч»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон