У Херсоні нагородили кращі будинкові комітети та ОСББ

Традиційно, напередодні Дня міста, у Дніпровському районі відзначили переможців огляду-конкурсу на «Краще об'єднання співвласників житлових будинків»та «Кращий орган самоорганізації населення – квартальний комітет».

Шостий рік поспіль, урочисто, у супроводі оркестру духових інструментів дитячої музичної школи №3 голова Дніпровської районної у місті Херсоні ради Владислав Кондратов, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко та депутати міської і районних у місті рад вітали кращих з кращих.

Переможці конкурсу – це люди, які кожного дня працюють над поліпшенням умов проживання херсонців, роблять корисні справи і удосконалюють стан помешкань. Мета таких організацій як ОСББ – утримання будинку та прибудинкових територій.

Звертаючись до голів квартальних комітетів, секретар Херсонської міської ради (фракція «Солідарність») Олена Урсуленко сказала: «Хочу подякувати усім головам квартальних комітетів, органам самоорганізації населення за вашу працю.

Ви робите величезну роботу, її, безперечно, видно, коли пересуваєшся містом. Ті подвір'я, які мають статус ОСББ значно відрізняються від тих, які ще обслуговуються ЖЕКами. Бажаю вам терпіння, мудрості, енергії і здоров'я. Нехай усі намічені вами проекти будуть успішно реалізовані».

Від депутатів Херсонської міської ради Олена Урсуленко вручила переможцям огляду-конкурсу подяки та сертифікати на придбання саджанців у зеленому господарстві «Чумацька криниця».

"Солідарність" БПП

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон