Футбольний турнір до Дня міста

Традиційний футбольний турнір «Шкіряний м'яч - 2016» між футбольними командами загальноосвітніх навчальних закладів 12 вересня стартував у Дніпровському районі.

Організаторами щорічних футбольних змагань є виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради за постійної спонсорської підтримки депутата Дніпровської районної у м. Херсоні ради Олега Баркаренка.

Цього року у турнірі беруть участь 14 команд учнів 7-8-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Дніпровського району.

З початком змагань учасників турніру привітав голова Дніпровської районної ради Владислав Кондратов, який закликав учасників турніру підтримати та вболівати за наших спортсменів, які прославляють Україну на параолімпійських іграх , і побажав юним футболістам перемоги та цікавої гри.

До привітань приєдналась начальник служби у справах дітей Дніпровського району Лілія Лісовик, побажавши спортсменам в майбутньому стати талановитими гравцями національної футбольної збірної України.

Розпочали перший день відбіркових футбольних змагань команди ЗНЗ №№38,53,37,36,50,40,52,12. Продовжать відбіркові матчі 13 вересня команди ЗНЗ №48,32,18, 35, 21, 13. Фінал футбольного турніру «Шкіряний м'яч - 2016» відбудеться 20 вересня 2016 року з 10.00 до 13.00 на стадіоні «Майстер-С» (смт. Антонівка).

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон