Андрій Гордєєв: Кожен з нас прагне зберегти мир на рідній землі

Ми розпочали по всій області тренувальні збори загонів територіальної оборони, - повідомив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

Одночасно з нашими навчаннями, у Криму проводяться навчання російської армії "Кавказ-2016". Чи можемо ми бути неготовими до тих викликів, які перед нами ставить агресор? Не маємо права.

Тому ми в польових умовах відпрацюємо бойове злагодженя, щоб кожен батальйон міг виконувати завдання з охорони своєї рідної землі. Ми маємо мету і завдання обучили військовій тактиці близько 5000 мешканців області.

Кожен чоловік має вміти тримати зброю в руках, щоб не пустити ворога у свій дім. Із резервістами будуть працювати найкращі інструктори. Ми маємо бути підготовленими для захисту Херсонщини.

Серед бійців територіальної оборони багато тих, хто пройшов через бої на сході країни. Але не залежно від бойового досвіду кожен з нас прагне зберегти мир на рідній землі. І я бажаю усім нам згалодженності, єдності, а головне - миру в нашій Україні.

Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон