У Херсоні подарунки від нардепа отримали студенти та медики

Народний депутат України, в.о. голови Комітету ВР з питань науки та освіти Олександр Співаковський привітав ліцеїстів, студентів і викладачів Херсонського державного університету з початком нового навчального року. Він узяв участь у врочистостях, присвячених Дню знань, що відбулися 1 вересня у кіноконцертному залі «Ювілейний».

Колишній перший проректор ХДУ, а нині — народний депутат України подякував своїм колегам, педагогам вишу, за самовіддану працю, а студентам і ліцеїстам побажав бути наполегливими і неодмінно досягти своєї мети у житті.

Три кращих студента університету отримали в подарунок від нардепа до Дня знань по планшету. Це — студент 1 курсу факультету культури і мистецтв Олександр Брисов, який отримав найкращий результат під час творчого конкурсу; студентка факультету дошкільної та початкової освіти Олександра Грищук, у неї найвищий бал ЗНО серед першокурсників цього факультету; та Олександр Береговий — першокурсник фізмату, який також має найвищий бал ЗНО серед першокурсників свого факультету.

Ще один подарунок від народного депутата несподівано для присутніх отримала під час врочистостей медик – заступник головного лікаря міської клінічної лікарні імені О.С. Лучанського Ірина Таран. Сучасний ноутбук, який вручив їй нардеп, буде передано для потреб Центру реабілітації дітей з онкологічними захворюваннями.

Прес-служба народного депутата Олександра Співаковського

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон