Замовляйте новий автомобіль у Херсоні

В Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза" вже відкрито попередній прийом замовлень на нову Toyota Corolla - один із найпопулярніших автомобілів у лінійці Toyota.Новий автомобіль Corolla отримав більш престижний зовнішній дизайн.

Новий седан Toyota Corolla представлено у прогресивнішому дизайні. Було проведено рестайлінг автомобіля, щоб ще більше підкреслити елегантний екстер'єр, який включає тонку верхню радіаторну решітку, нові світлодіодні фари*, змінений передній бампер із великою нижньою решіткою, а також хромовану накладку, що з'єднує блоки задніх світлодіодних фар** та додатково підкреслює ширину авто.

В нової моделі з'являться три нові кольори: елегантний та глибокий сірий металік, яскравий та динамічний червоний, а також благородний коричневий металік.

Нововведення торкнулися і функціональних властивостей автомобіля: вперше в Corolla - підігрів керма**; кольоровий мультиінформаційний TFT- дисплей 4.2"** на панелі приладів; збільшений до 7" кольоровий багатофункціональний сенсорний дисплей мультимедійної системи Toyota Touch 2 із 6 динаміками та сенсорними клавішами**, що відтепер за дизайном нагадує планшет.

Аспекти безпеки також зазнали вдосконалень, що проявилися у вигляді системи стабілізації автомобіля - VSC**, протибуксувальної системи - TRC**, бічних захисних шторок для передніх та задніх пасажирів*.

Новий автомобіль Toyota Corolla буде представлено в Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза" у серпні 2016 року. Стежте за інформацією про нову Corolla на нашому сайті.

Тойота Центр Херсон "Авто-Плаза"

*Для комплектації Style. **Для комплектацій Active та Style.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон