Управління Північно-Кримського каналу провело планове навчання по гасінню пожеж

Упродовж липня 2016 року, впродовж пожеженебезпечного періоду, в межах санітарної зони магістрального каналу відбулось 5 випадків займання сухостійної трави.

Завдяки оперативним та згуртованим діям працівників управління, всі випадки пожеж були своєчасно ліквідовані, розповсюдження вогню зупинено, багаторічні зелені насадження ураження не зазнали.

Також слід звернути увагу на те, що пожежі відбуваються в основному в санітарній зоні, яка межує з автодошляхами Т-22-10 та М-17. Однією з ймовірних причин виникнення пожеж може бути безвідповідальна поведінка водіїв автотранспортних засобів – кидання недопалків цигарок через вітрове скло.

28 липня 2016 року було проведене планове навчання пожежної команди 1-ого відділення управління. Навчання проведені на ПК 52+00 магістрального каналу, в межах Кам'янської сільської ради Каховського району. В навчанні була використана модель мотопомпи Forte FP20HP.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон