Андрія Путілова вразили малюнки дітей зі Східного

Виставкою картин відомої художниці Марії Примаченко в Херсон приїхали насолодитися діти з села Східне, Білозерського району.

В Художньому музеї представленні 55 картин дивовижної української художниці, яка відома на весь світ. Поїздку в музей за проханням жителів Східного організували ГР "Відродження Херсона" за підтримки голови обласної ради Андрія Путілова.

Разом з малечею Андрій Путілов подорожував творчістю Марії Примаченко, та також був вражений картинами незвичайної художниці.

"Я з радістю відгукнувся на ваше прохання організувати екскурсію в музей. Я сам вперше на цій виставці, і чесно кажучи, я в захваті від робіт художниці", - поділився Андрій Путілов.

Фантастичний світ яскравих образів, чарівних тварин, барвистих квітів захопив й юну уяву.

Діти з східненського дитсадка сьогодні привезли з собою власні малюнки, які зробили під враженням робіт самобутньої художниці. Вони показали їх голові обласної ради, який був в захваті від побаченого.

"Ви дуже талановиті", – оцінив творіння дітей Андрій Путілов.

Дитячі роботи надихнули й ще на одну гарну ідею – зробити в музеї окрему виставку, де будуть представлені роботи за мотивами картин Марії Примаченко.

Задум с захопленням підтримали дітки, які пообіцяли не зупинятися на досягнутому і продовжити малювати.

Ганнa COKOЛEHKO

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон