В Скадовську прикордонники провели міжвідомчу нараду з питань дотримання прикордонного режиму

Вчора, за ініціативи Херсонського прикордонного загону в Скадовській райдержадміністрації відбулася спільна нарада за участю представників правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування.

Приводом до такої зустрічі став початок туристичного сезону та збільшення фактів порушення законодавства з прикордонних питань, пов'язаних із недотриманням постанови Кабінету Міністрів України № 1147 «Про прикордонний режим». Так, тільки за останній місяць, прикордонними нарядами в межах Садовського району припинено 9 правопорушень та 11 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Прикордонники роз'яснили вимоги Постанова КМУ № 52 від 03.02.2016 року «Про внесення змін до Положення про прикордонний режим» що дає змогу удосконалити порядок обліку та тримання на об'єктах базування маломірних суден, інших плавзасобів, їх випуск, плавання у територіальному морі та внутрішніх водах.

Учасники заходу обговорили питання спільної співпраці та визначили заходи з підвищення ефективності роботи щодо підтримання прикордонного режиму. Також не залишили без уваги і питання дотримання вимог безпеки судноплавства та безпечної експлуатації об'єктів базування з метою недопущення випадків загибелі людей.

Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби
Іван Шевцов

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон