Водій вантажівки намагався спалити пункт вагового контролю

Конфлікт між водіями вантажівок та співробітниками пункту вагового контролю на Херсонщині заледве не закінчився знищенням цього пункту.

На автотрасі Херсон - Миколаїв у Білозерському районі області контролери зупинили цілу колону перевантажених зерновозів і почали складати на них акти.

У відповідь один водій вантажівки схопив каністру, прибіг до пункту, намагаючись облити обладнання бензином та підпалити його. Цьому вдалося зашкодити, але у протистоянні з палієм один контролер отримав серйозну травму. Скориставшись шарварком, сім зерновозів утекли.

Як повідомив "Голосу України" начальник Чорноморського управління "Укртрансбезпеки" Ігор ПАСТУХ, всі вони належали приватній фірмі, зареєстрованій у Голопристанському районі. За руйнування асфальту на проїжджій частині вона заплатить понад десять тисяч гривень відшкодування. А за напад та спробу знищення майна водій вантажівки постане перед судом.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон