Пенітенціарії Херсонщини за здоровий відпочинок

Здоровий відпочинок на природі влаштувала первинна профспілкова організація Дар'ївської виправної колонії (№10) для співробітників установи та їх дітей


За сприянням первинної профспілкової організації Дар'ївської виправної колонії управління ДПтС України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі (№10), співробітники установи разом з дітьми та родинами відвідали Зелені Хутори Таврії. Поїздку було сплановано на комфортабельному автобусі, через що вдалось уникнути незручностей під час тривалої подорожі.

Під час екскурсії співробітники ознайомились з народними українськими ремеслами, бажаючі  пройшли майстер-класи ручної роботи, покатались на конях та відвідали мотузковий парк, після чого скуштували смачний український обід.

Співробітники отримали масу задоволення, відпочили від «сірих буднів» та здобули незабутній досвід минулих поколінь. Особливо цікавою знахідкою дана поїздка стала для дітей, оскільки на практиці була можливість ознайомитись з українськими традиціями та спробувати себе в різних напрямках діяльності, що допоможе у формуванні та становленні національної самосвідомості маленьких українців – майбутнього нашої держави.

Оксана Супрун
психолог відділу по роботі з персоналом
Дар'ївської виправної колонії
управління ДПтС України в Херсонській області,
АР Крим та м. Севастополі (№10)

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон