Олена Урсуленко подякувала волонтерам

Допомога армії – справа усього народу. Два роки тому, коли над країною нависла загроза, а армія була не готова дати відсіч, саме волонтери, небайдужі, активні українці споряджали бійців Збройних Сил та Добровольчі батальйони.

Зараз забезпечення армії взяла на себе держава. Але не завжди державні структури можуть надати все необхідне. І тоді плече підставляють волонтерські організації, які діють в районах.

Завдяки діяльності Центрів допомоги українській армії у Новій Каховці, Нижніх Сірогозах, Генічеську та Горностаївці до бійців надходить допомога. Багато хто з волонтерів є представниками політичної партії «БПП-Солідарність».

Фермери з Нижніх Сірогоз два роки поспіль надають посильну допомогу бійцям 26 окремої артилерійської бригади ЗСУ. Ось і цього разу, власним коштом відремонтували реанімаційний автомобіль для підрозділу.

Спецмашина, яка врятувала життя не одному солдатові у зоні АТО, потребувала капітального ремонту.

Витрати повністю взяли на себе волонтери. Відправили автоматичну коробку передач до Польщі, оскільки у нас не проводять такий ремонт. Представники Червоного Хреста укомплектували реанімобіль медикаментами, а партійці надали нові шини.

«Ми завжди допомагаємо хлопцям усім, чим можемо. На кошти фермерів був проведений капремонт автомобіля. Дуже сподіваємось, що він служитиме нашим хлопцям. І хочемо їм побажати якнайшвидше повернутись додому», - говорить голова фермерського господарства «Магнолія» Микола Дудка.

Реанімобіль вже переданий до 26 окремої артилерійської бригади. Бійці подякували представникам партії «БПП-Солідарність» за допомогу, вручили їм подяки і нагороди. Автомобіль вирушив на передову, і хлопці дуже сподіваються, що доставлятимуть на ньому мінеральну воду, а не поранених товаришів. Всі чекають на те, що війна скоро скінчиться.

«Наші однопартійці роблять велику і благородну справу – допомагають армії, яка боронить мир і спокій кожного нашого дня. Я хочу подякувати волонтерам за їхню активну позицію, за небайдужість», - підкреслила голова херсонської обласної організації політичної партії «БПП-Солідарність» Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон