В Херсоні буде Кримське управління СБУ

Сьогодні, 9 червня у місті Херсоні голова Служби безпеки України Василь Грицак разом з очільником Херсонщини Андрієм Гордєєвим взяли участь у передачі приміщення,в якому буде розташовуватися відроджене управління СБУ в АР Крим.

Приміщення для Кримського управління СБУ надав Національний банк України. Голова СБУ Василь Грицак висловив вдячність за сприяння у відродженні Кримського управління спецслужби: «Вдячний голові Національного банку України Валерії Гонтаревій за те, що вона пішла нам назустріч у питанні передачі приміщення.

Окремо хочу подякувати Президенту України Петру Порошенку, який підтримав нас, коли ми ініціювали відновлення діяльності саме Кримського управління спецслужби. Служба безпеки України та Херсонська обласна державна адміністрація – це партнери, які роблять одну велику справу – ми захищаємо безпеку нашої держави».


На необхідності плідної командної роботи наголосив і губернатор Херсонщини Андрій Гордєєв: «Нам потрібні рішучі дії на Херсонщині, спрямовані на посилення безпеки жителів області.

Тому від усієї великої громади Херсонщини висловлюємо подяку за вашу службу, за відкриття в Херсоні управління СБУ саме по Криму.

Це дійсно крок уперед до того дня, коли в Севастополі чи Сімферополі у відповідь на «Слава Україні!» лунатиме «Героям слава!»


Оглянувши приміщення, в якому дислокуватимуться співробітники Управління СБУ в АР Крим, Василь Грицак відзначив його відмінний стан. Голова СБУ також представив керівника відродженого Кримського управління спецслужби – Данила Даценка.

Стас РОСТОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон