Керівника херсонської "Самопомочі" порівняли з канатохідцем

Наприкінці травня херсонська делегація "Об'єднання "Самопоміч" взяла активну участь у Форумі для місцевих політиків Півдня та Сходу країни.

Треба відзначити, що Херсонський осередок «Самопомочі», зокрема її керівник Андрій Дмитрієв, отримали позитивну оцінку від глави фракції політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» Олега Березюка: «Становлення Херсонської організації Самопомочі - приклад, який можна описувати у підручнику для політиків з побудови партійної структури.

Ви гідно пройшли етапи власного розвитку, і я хочу відзначити значні досягнення у налагодженні внутрішнього діалогу, партійної дисципліни, дотримання ідеології «Самопомочі», прийнятті спільних, важливих рішень. Вашого керівника, Андрія Дмитрієва, я можу порівняти з канатохідцем...

Розумію, як складно іноді балансувати між різними думками, позиціями людей, однак Андрій Миколайович демонструє високій рівень лідерських якостей, вміння йти на компроміс та приймати мудрі, виважені рішення», - відзначив Олег Березюк.

«Для мене, як представника «Самопомочі» цей Форум - це передусім досвід, можливість поспостерігати, повчитися, як формується політика , як будуються взаємовідносини між членами партії, між партією на різних рівнях, між фракціями, обговорити парламентський процес.

Дякую керівництву Політичної партії «Об'єднання» Самопоміч» за таку можливість, а також за високу оцінку наших досягнень. Наше завдання – зробити Херсон містом, в якому хочеться жити, і тому все що ми робимо – саме заради цієї мети», - поділився враженнями від Форуму керівник обласного осередку Політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» Андрій ДМИТРІЄВ

За матеріалами "Самопоміч" - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон