Гордєєв особисто перевіряє стан виконання ремонту доріг Херсонщини

Голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, разом з представниками громадськості та відповідних служб,проінспектував стан виконання поточних ремонтних робіт на автошляху Р57 сполученням Олешки - Гола Пристань - Скадовськ.

«Ми відреагували на повідомлення представників громадськості про те, що на цій ділянці дороги ямковий ремонт ведеться не по технології. Вчора було зареєстровано кримінальне провадження стосовно цієї заяви для з'ясування всіх обставин», – зазначив Андрій Гордєєв.

За його словами на ямковий ремонт доріг в Цюрупинському районі було виділено близько 1 млн. 700 тис. грн.

«Я дуже вдячній громадськості за те, що вона бере активну участь у житті області і має значний вплив на всі процеси, які проходять всередині регіону», – підкреслив Андрій Гордєєв.

Після інспекція стану виконання ремонту доріг, голова облдержадміністрації та представники громадськості не підтвердили факт порушення техніки ямкового ремонту зазначеної ділянки дороги.

Як повідомив Андрій Гордєєв не дивлячись на те, що працівники «Облавтодору» уже майже два місяці не отримуються заробітну плату у зв'язку з блокуванням рахунків держпідприємства, вони все одно продовжують здійснювати свою роботу.

«Всі сили Облавтодору були направлені на виконання ямкового ремонту саме тих доріг, які ведуть до курортів Херсонщини – Залізний порт, Скадовськ, Генічеськ. Адже туристичний сезон має розпочатися 1 червня і дороги повинні бути в гарному стані», – підкреслив Андрій Гордєєв.

Крім того він додав, що закликає громадськість ще активніше долучатися до інспектування стану виконання ремонту дорожнього покриття та всіх процесів, які проходять на території Херсонщини.

За матеріалами Херсонської ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон