Херсонці переглянули трагікомедію «Мелочи жизни»

В дев'ятий, останній день фестивалю «Мельпомена Таврії» херсонці та гості міста переглянули виставу «Мелочи жизни» за А.П Чеховим.

Її до Херсона привіз Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки (м. Київ).

В основі вистави «Мелочи жизни» - чеховські оповідання «Дочь Альбиона», «Длинный язык», «Обыватели», «Бумажник», «Комик».

Кожний шматочок постановки займає 15-20 хвилин, проте за цей час герої знаходять в собі такі емоції та почуття, про які вони самі б воліли мовчати. На жаль, у доволі симпатичних молодих людей знаходяться далеко не кращі якості, і для цього вистачить одного, нехай навіть мізерного випадку.

«Мелочи жизни» - це своєрідний, багатообразний концентрат емоцій, почуттів та подій. Артисти Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки зуміли достукатися до херсонського глядача, в залі лунав щирий сміх та гучні оплески.

Постановка – Михайло Рєзнікович, режисер – Кирило Кашліков, Художник – Олена Дробна, музичний керівник – Олександр Шимко.


Тетяна БОЙКО


фото фейсбук

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон