В Херсоні відбувся Ярмарок проектів до Дня Європи

Які корисні ініціативи ЄС підтримує у Херсоні та регіоні? Як написати вдалу грантову заявку? Що практичного можна отримати від співпраці між Україною та ЄС у сфері освіти?

Відповіді на ці та інші питання щодо євроінтеграції отримали херсонці від фахівців Херсонського державного університету на Ярмарку проектів до Дня Європи.

Ярмарок проектів став одним із заходів, які відбулися у Херсоні з нагоди Дня Європи в Україні за участі представників Херсонського державного університету.

Такі події традиційно об'єднують державні, міжнародні та неурядові організації у проведені заходів, які зміцнюють співпрацю між Україною та Євросоюзом, а також посилюють значення європейських цінностей в житті кожного українця.

Тому в конференц-залі готелю «Оптіма», де відбувся ярмарок проектів ЄС у Херсоні, було дуже цікаво, корисно та пізнавально.


Фахівці Херсонського державного університету: проректор з міжнародних зв'язків та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова, заступник декана факультету природознавства, здоров'я людини і туризму Наталія Васильєва, доцент кафедри туризму Віталій Шарко розкрили потенціал та перспективи євроінтеграції для херсонців.


У ході ярмарку заступник декана ФПЗЛТ Н.Васильєва представила презентацію про мету, основні завдання і отримані результати міжнародного проекту Tempus CruiseT, а також зазначила подальші кроки його реалізації.

Оксана БОГДАНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон