Херсонці дізнались про чоловічу дружбу

Про чоловічу дружбу, про те, як складаються стосунки між трьома давніми та різними за характером друзями, а також про місце мистецтва в житті людини – все це вистава «Не залишайте друзів без нагляду».

Саме таку виставу привіз до Херсона Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького. «Не залишайте друзів без нагляду» - це комедія на одну дію, яку шанувальники театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» переглянули на сцені під дахом.

Херсонцям комедія явно сподобалася, про це свідчив щирий сміх під час перегляду вистави. Не дарма ART - п'єса молодої талановитої і вже відомої французької письменниці-драматурга Ясміни Рези стала одним із найбільш успішних драматичних творів сучасності

П'єса про троє давніх приятелів: Марк – прихильник класичного живопису , Серж - любитель сучасного мистецтва, та просто мирний Іван.

Палка дружба, яка існує між товаришами не заважає їм по-різному думати, робити вчинки та, врешті-решт, сваритися. А от те, що такі суперечки – безглузді, стає зрозуміло лише згодом.

Кожному з трьох хлопців доведеться вирішити, що для нього важливіше: власний егоїзм чи дружба.

«Будь в якому разі, дружбу не можна втрачати, для цього треба докладати зусиль. Тільки боротися за дружбу! Виставі вже рік, чи півтора. У нас взагалі репертуар дуже молодий, театр оновлюємо лише три роки. У нас уже близько 20 нових прем'єр, які поставили протягом трьох років», - зазначає головний режисер Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького Євген Курман.


Тетяна БОЙКО

фото Teatr Kulisha

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон