На Херсонщині перекрили «ліве» пальне з Криму

Як щойно повідомив перший заступник начальника ГУ ДФС у Херсонській області Олександр Фролов, в рамках операцій «Акциз-2016» та «Рубіж - 2016», працівники слідчого та оперативного управлінь відомства спільно із колегами з Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України викрили на території Херсонської області місця зберігання паливно-мастильних матеріалів невідомого походження.

Дизельне пальне та бензин ввозились на митну територію України з АР Крим без будь-яких дозвільних документів та реалізовувалися через мережу АЗС на території всієї області.

На підставі судових ухвал, в результаті проведених обшуків за місцями зберігання паливно-мастильних матеріалів, вилучено понад 7,4 тис. літрів бензину та дизельного пального загальною вартістю майже 150 тис. грн., обладнання та ємності для зберігання на загальну суму близько 190 тис.гривень.

Слідчі дії, які кваліфікуються за ч.1 ст.204 КК України, тривають.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон