Олександр Співаковський: Практика є важливим етапом підготовки студентів до майбутньої професії

Це підкреслив народний депутат України Олександр Співаковський на зустрічі з студентами факультету дошкільної та початкової освіти ‪Херсонського державного університету‬.

Навчальна практика з організації дозвілля дітей дошкільного та молодшого віку традиційно вже 19 років поспіль проходить у таборі «Буревістник». Прикро, але навчальний заклад цього року не мав змоги профінансувати цю поїздку. Не міг залишить осторонь цієї проблеми Олександр Співаковський.

«Практика, без перебільшення, є чи не найяскравішою сторінкою студентського життя, саме під час проходження практики набуваються навички спілкування з людьми, роботи в колективі, вміння організувати позашкільну роботу тощо. Для майбутнього вчителя це надзвичайно важливо», - сказав Олександр Співаковський.

Практика проходить у формі ділової гри, під час якої студенти набувають навичок роботи з дітьми та отримують практичний досвід навчально-методичного супроводження усього навчального та виховного процесу, тобто того, що потім використовуватимуть у свої подальшій роботі.

Олег ОЛEKCAHДPOB

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон