В Генічеському районі відбувся Всеукраїнський Форум блогерів

З 14 по 17 травня на Арабатській стрілці та в м. Генічеськ проходила масштабна подія блого-сфери - I Всеукраїнський Форум "Арабатська стрілка блогерів",участь у якому прийняли відомі блогери з Києва, Кременчуга, Криму та Херсона.

Організаторами Форуму виступила ГО "Центр сприяння інформаційним технологіям" та туристичний портал Генічеська і Арабатскої стрілки sea-family.in.ua при підтримці голови районної ради Андрія Євстратова, генічеського міського голови Олександра Тулупова, директора пансіонату «Сокол» В'ячеслава Жицького та приватних підприємців.

Учасники Форуму обговорювали розвиток туристичної галузі регіону, його особливості та проблеми.

Спілкування блогерів з владою проходило у вигляді презентацій блог-проектів та панельних дискусій на відповідні теми, а також у неформальній обстановці під час екскурсій містом та Арабатською стрілкою, морської подорожі на острів Бірючий, музеєм і навіть спільної рибалки з головою районної ради Андрієм Євстратовим та міським головою Олександром Тулуповим у відкритому Азовському морі.

Форум "Арабатська стрілка блогерів" пройшов на хорошому організаційному рівні та на думку голови Асоціації блогерів України Ігоря Бігдана – він явив собою відвертий діалог блогерів з представниками влади та необхідне залучення блогерської інтернет-спільноти до реклами туристично-курортного потенціалу.

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон