У Херсоні відбудеться ярмарок на підтримку Валентини Крицак

Валентина Крицак – відомий не тільки в Херсоні, але й далеко за його межами волонтер. Саме вона однією з перших рушила із допомогою до бійців на кордоні з окупованим Кримом.Пізніше створила і очолила херсонську «Скарбничку», яка допомагала українським бійцям на передовій.

Наразі Валентина, яка врятувала не одне життя, сама потребує допомоги. У неї виявили пухлину легенів на третій стадії. На початку 2016 року Валентина Крицак разом із чоловіком виїхали на лікування до Чернігівщини, наразі подружжя перебуває в Києві. Протягом довгого часу лікарі не могли визначити чітку програму лікування. Наразі Валентина Крицак проходить все ж таки очікуване лікування, проте воно надто коштовне, аби родина волонтерки змогла забезпечити усі витрати.

На сьогоднішній день вже проведено операцію та реабілітацію після неї. Однак, наразі Валентина потребує курсу хіміотерапії та подальшого лікування. В Херсоні вже було ініційовано збори коштів на підтримку Валентини Крицак. Коштами допомогли не тільки волонтери та пересічні херсонці, але також Херсонська міська рада та Херсонська обласна рада. Але день лікування коштує Валентині близько 2 тис. грн..

Зібраних раніше коштів не вистачає для подальшого лікування, тому активісти-волонтери вирішили знову допомогти вірному Другу.

«Кулінарна Сотня Херсонщини», відома своїми смаколиками, які гріють душу і підтримують бойовий дух українських воїнів, та друзі-волонтери Валентини Крицак влаштовують ярмарок під відкритим небом із продажу виробів «Кулінарної Сотні» та непродовольчих товарів – оригінальних виробів, які порадують душу та допоможуть Валентині Крицак одужати.

Ярмарок відбудеться символічно у День вишиванки 19 травня 2016 року з 12.00 до 19.00 на Площі Свободи (місто Херсон). Детальна інформація про ярмарок.

Паралельно з ярмарком відбувається також благодійний аукціон із продажу оригінальних виробів, всі кошти від якого будуть спрямовані Валентині Крицак. Адреса аукціону в мережі Фейсбук.

Контактна особа: Євгенія Вірлич (ГО «Вільне місто», тел.. 0505943065)

Кошти на ярмарку збиратимуться до опломбованих скриньок, наданих Благодійним фондом «Захист», після чого будуть перераховані на картковий рахунок Валентині Крицак. Про обсяг зібраних коштів буде повідомлено у прес-релізі разом із наданими скрін-копіями актів розпломбування та квитанцій.

Для всіх бажаючих напряму допомогти Валентині Крицак – її картка Приватбанку 5168 7556 1218 5120.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон