Херсоном їздив незвичайний тролейбус

На декілька годин тролейбус, що прямує маршрутом №1, перетворився зі звичайного – в театральний!

Таким чином актори Херсонського облмуздрамтеатру вирішили провести рекламну акцію для жителів та гостей міста, аби нагати їм про Міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії», який ось-ось розпочнеться в обласному центрі.

«Фестиваль для міста, можна сказати, вже розпочався. Нещодавно було піднято прапор «Мельпомени», херсонці та гості міста це вже мали побачити.

Тепер відправляється театральний тролейбус. До офіційного початку фестивалю у місті будуть відбуватися й інші цікавинки.

Звісно, під час фестивалю буде багато цікавих заходів, скрізь-скрізь по місту буде театр», - каже директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша Олександр Книга.

З 20 травня Херсон стане культурною столицею України, і у місті запанує її величність - Мельпомена. Саме вона і подарує усім прихильникам театру море творчості. Аби якомога більше херсонців дізналися про цьогорічні родзинки фестивалю, актори Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша проїхалися в херсонському тролейбусі разом із пасажирами, дорогою розповідаючи їм про фестиваль.

Різнокольоровими кульками, буклетами та запрошеннями на фестиваль прямо на вулицях міста, а також в тролейбусі актори вітали херсонців. Костюмами, гарним настроєм, анекдотами та піснями артисти театру привертали увагу жителів та гостей міста, зробивши їхній день веселішим та яскравішим.

Ось уявіть собі: заходите ви в тролейбус, а тут баяніст грає на баяні, до вас підходить улюблений актор театру та дарує безкоштовне запрошення на фестиваль «Мельпомена Таврії», вручає буклетик та яскраву повітряну кульку. Ну, хіба після цього не підніметься настрій?

«Люди, приходьте на фестиваль. Вісім днів веселощів, радості, сміху. Буде дуже багато інших театрів, чиї вистави ви можете переглянути. Приходьте, ми завжди готові поділитися з вами творчістю», - говорить Заслужений артист України Олександр Мельник.

«В цьому році фестиваль дійсно унікальний. Смаки глядачів будуть задовольнятись повністю. Ми дуже сподіваємося, що цей фестиваль принесе усім нам щастя, радість та посмішки», - зазначає Заслужена артистка України Олександра Тарновська.

Нагадаємо, цього року фестиваль «Мельпомена Таврії» буде наймасштабнішим за усі попередні роки проведення фестивалю. До обласного центру завітають 30 театрів, які привезуть 33 вистави.

Тетяна БОЙКО
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон