В Херсоні провели патріотичний фестиваль «Козацький гарт»

На водній станції Херсонського державного університету за ініціативи студентства пройшов V національно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт».

Студенти змагалися за звання найсильнішої, найспритнішої та найрозумнішої команди. Свою згуртованість вони мали продемонструвати під час конкурсів, естафети, інтелектуального конкурсу, перетягування канату та кулінарних змагань.

На заході була присутня і секретар Херсонської міської ради, голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка» Олена Урсуленко.

Вона звернулася до студентів зі словом привітання: «Дякую керівництву Херсонського державного університету за те, що вони вміло підтримують ініціативи студентів, надають змогу їх реалізовувати, розвиваючи в молоді самостійність і відповідальність. Національно-патріотичному фестивалю "Козацький гарт" виповнився вже п'ятий рік. Це перший ювілей.

Фестиваль цікавий, корисний, необхідний не тільки активній молоді, але й дорослим. Це приклад любові до життя. Подивіться в їх очі, вони блищать, сповнені життєдайної енергії. Це ще раз підкреслює, що у нашої країни є велике майбутнє, сповнене великими перспективами. Українці мудрі, вони йдуть вперед, зберігаючи і передаючи із покоління в покоління свої традиції і культуру.

І хочеться звернутись до молоді. Вивчайте історію, повертайтесь до витоків, бережіть нашу Країну! Нехай весь світ пізнає нашу культуру, надбання. Хай знають, ми МОЖЕМО ВСЕ! І, головне, – підтримуйте здоровий спосіб життя! Адже лише здорова людина може бути щасливою і успішною. А нам ще так багато чого треба змінити в нашій красивій і незалежній Україні!»

Після оголошення результатів і нагородження учасників всіх запросили скуштувати справжнього козацького кулешу.

БПП «Солідарність»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон