Олена Урсуленко: Від любові до Матері починається шана до Вітчизни

Сьогодні ми вшановуємо Жінку-Матір. Щастя і краса Материнства у всі часи оспівувалась поетами, надихала художників на створення витворів мистецтва.

Сьогодні хотілося б звернути увагу на визначальну роль, яку відіграє мати у житті кожної особистості, у житті країни. Від того, наскільки шанована у державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

Жінка в українців завжди вважалась Берегинею домашнього вогнища та сімейного затишку.

Щасливі діти зростають в дружній родині під опікою матері, яка, незважаючи ні на труднощі, ні на виклики сучасного світу, всю свою любов, турботу, вкладає в них, роблячи їх життя щасливим.

За таких умов діти в майбутньому стають успішними у власному житті.

Від любові до рідної неньки починається шана до рідної землі, до Матері-Вітчизни. Жінка і проводжає на війну своїх чоловіків і синів, які стають на захист країни, чекає, бере на себе турботи з виховання дітей, проходячи мужньо через всі випробування.

21 століття - час новітніх технологій. Велике навантаження на жінку з усіх сторін. Але основна місія жінки - дарувати нове життя.

Я бажаю Вам шановні Матері - мудрості, терпіння в вихованні дітей. Нехай ваші діти будуть успішні і щасливі - адже це найголовніше для Матерів. Тоді і ми з Вами будемо Найщасливішими на землі. А сльози на ваших очах (куди без цього) з'являються лише від відчуття радості. Здоров'я Вам і наснаги! Слава Україні!

Олена УРСУЛЕНКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон