Святкова зустріч ветеранів-управлінців з керівниками Херсонщини

Напередодні травневих свят в приміщенні музичного училища зібралися ветерани Херсонської обласної державної адміністрації і обласної ради, які зустрілися з керівниками області.

Такі зустрічі для ветеранів-управлінців за останні роки стали традиційними. Цього разу їх тепло привітали ветеранів зі святом Перемоги, яке наближається, побажали їм доброго здоров'я, сімейного благополуччя та довгих років життя. Адже, як і для переважної більшості херсонців, це свято для них особливе, тому що в ньому воєдино злилися сльози зворушливої радості і горе, щастя і біль від втрат.

Перед присутніми виступили перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Валентина Січова, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Клюцевський, голова Херсонської обласної організації профспілки працівників державних установ України Людмила Татарінова, голова Херсонської обласної організації ветеранів Віктор Куценко, голова міської організації ветеранів Володимир Куций і голова Суворовської районної організації ветеранів В'ячеслав Бобина.

Валентина Січова вручила Почесну грамоту голови облдержадміністрації ветерану війни Куниці Миколі Михайловичу і Почесну грамоту обласної ради ветерану війни Сазановій Інні Єгорівні.

В ході зустрічі були продемонстровані відео слайди, на яких відображено окремі фрагменти з життя учасників зустрічі - ветеранів війни і учасників трудового фронту в роки війни.

Музичні номери присутнім в залі подарували народна артистка України, солістка обласної філармонії Наталія Лелеко, лауреати міжнародних конкурсів, солісти філармонії Максим Лозовий та Іван Бейлекчі.

Юрій АНІСІМОВ
Заслужений журналіст України
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон