Чому Гордєєв погодився стати головою Херсонської облдержадміністрації

Про це розповів сам Андрій Гордєєв під час свого першого виступу після призначення на посаду голови Херсонської ОДА вчора, 28 квітня.


Він пояснив, що разом із іншими народним депутатами від Херсонщини успішно відстоювали інтереси області на рівні держави, і тепер, для того, щоб довести задуми до результату, він йде на нову посаду.

Як коментують в оточенні Андрія Гордєєва, йому як юристу легко працювати із законопроектами, однак є питання, які слід вирішувати на місцях, саме тому він погодився на посаду голови облдержадміністрації.

Зокрема, на рівні області слід вирішувати такі питання, як відновлення системи зрошення. Андрієм Гордєєвим в цьому напряму вже докладено зусиль щодо підготовки до підписання угоди про надання кредиту Світового банку у розмірі 1 млрд. євро на модернізацію системи меліорації, що сприятиме розвитку аграрної Херсонщини.

Також пріоритетним питанням для Херсонщини, як області із великим туристичним потенціалом, є побудова нових автомобільних доріг – йде мова про нову трасу Львів – Херсон. Також пріоритетним питанням є підтримка вітчизняного промислового виробника за рахунок цільової підтримки споживачів.

Ганна СОКОЛЕНКО

Фото Олександр Корняков

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон