В Новій Каховці підвели підсумки благодійної акції «Переможемо разом»

Акція для воїнів АТО «Разом переможемо», яку підтримали Студентська рада при Херсонській обласній державній адміністрації Херсонщини, продовжувалася протягом місяця.

Для Новокаховського політехнічного коледжу подібні заходи стали традиційними, адже останні події в Україні не дають залишитися байдужим жодному свідомому українцю.

Студенти коледжу ще раз продемонстрували свою активну життєву позицію та небайдужість. Про проведення у своїх навчальних закладах та результати благодійної акції для воїнів АТО «Разом переможемо» розповіли президент студентського колективу Бериславського педагогічного коледжу Ірина Чирка, голова студентської ради Новокаховського політехнічного коледжу Разінков Владислав.

Він розповів, що у рамках акції студенти своїми руками зробили м'які іграшки та орігамі, плетіння з бісеру, які потім реалізували на місцевому ринку. На зібрані кошти було придбано: засоби гігієни, продукти харчування. Вся зібрана допомога на урочистому закритті теж була передана координатору обласного центру.

Але найдорожчим подарунком, і це підтвердили у своєму слові координатор роботи Херсонського обласного центру допомоги учасникам антитерористичної операції при Херсонській обласній державній адміністрації Галина Уманець та розвідник 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Кириченко Артем, стануть пиріжки з малої Вітчизни, адже 28 ящиків з «привітами» від усіх населених пунктів Херсонщини, у яких проживають наші студенти, теж передали бійцям.

«Привіт з Антонівки», «Нова Каховка з тобою», «Томарине чекає з перемогою», — такі наліпки з теплими побажаннями та словами підтримки наші студенти та їх батьки зробили на пакунках з пиріжками.

"Нова Каховка онлайн"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон