Народження етноджазу на Херсонщині

Вчора, 20 квітня, в залі Херсонського музичного училища феєрично виступив відомий херсонський музикант, диригент, скрипаль та піаніст, талановитий викладач Олег Голдаковський

Маестро презентував херсонцям чудову та яскраву за змістом концертну програму: "Джазові співанки, або чим багата Україна".

В концерті була представлена майже вся етнічна палітра Херсонщини в живій, чутливій енергетиці, джазових імпровізацій юних музикантів - вихованців Херсонського музичного училища, а також визнаних майстрів цього жанру, які завітали на концерт.

Наприклад, з Одеси, в особі відомого українського джазмена, піаніста Олексія Петухова. В концерті також взяли участь Максим Кондрат'єв (контрабас), Тетяна Голдаковська (скрипка) Денис Ситнік (саксофон), Артур Решетов (бас-гітара), Антон Косей (перкусія), Гагік Мкртчян, Дар'я Архіпкіна (вокал), Сніжана Дзюбенко (вокал) та інші.

"Джазові співанки" Олега Голдаковського можуть стати прелюдією для проведення у майбутньому в Херсоні великого етноджазового фестивалю, потенціал для якого у херсонських музикантів безсумнівно є!

Георгій БЯНОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон