"Арабатську Стрілку" в Генічеському районі перевіряють депутати

Для вивчення діяльності комунального підприємства база відпочинку «Арабатська Стрілка», розпорядженням голови Херсонської обласної ради була створена робоча група, яка провела виїзне засідання в Генічеському районі

Перевірку здійснює робоча група, яка повинна ретельно вивчити питання надходження бюджетних засобів від ефективної діяльності комунального підприємства обласної ради. Робоча група повинна надати пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності цього підприємства та визначення шляхів збільшення надходжень бюджетних коштів.

Враховуючи постійне надходження скарг до районної ради від фізичних осіб – підприємців, які здійснюють свою діяльність на базі відпочинку у літньо - оздоровчий період, участь у комісії прийняли голова районної ради Андрій Євстратов та його заступник Віктор Краєвий. Також участь у роботі групи прийняв депутат обласної ради від Генічеського району Валерій Черкашин.

Виїзне засідання у Генічеському районі провела робоча група, яка була створена відповідно до розпорядження голови Херсонської облради Андрія Путілова для того, щоб надати пропозиції щодо підвищення ефективності діяльності комунального підприємства база відпочинку «Арабатська Стрілка».

За словами депутата обласної ради Василя Рудика, депутати на місці вивчали ситуацію, яка там склалася, перевіряли факти, що були озвучені підприємцями, які провадять свою підприємницьку діяльність на території «Арабатської Стрілки».

«Члени робочої групи візьмуть участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань управління об'єктами комунальної власності, архітектури, будівництва та транспорту 22 квітня, де планується розглянути питання про діяльність цього комунального підприємства», - розповів депутат облради Василь Рудик.

За матеріалами Херсонської обласної та Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон