У Херсоні студентський волонтерський центр провів благодійну акцію для онкохворих дітей

1 квітня Студентський волонтерський центр «Власний вибір» при Херсонському державному університеті на чолі з координатором Оленою Югай провів благодійну акцію «Веселися! Усміхнися!».Захід організували для онкохворих дітей, які перебувають на лікуванні у КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім.О.С. Лучанського».

До цієї благодійної акції долучилися студенти факультету дошкільної та початкової освіти і факультету біології, географії і екології. Вони провели для дітей розважальну програму, яку приурочили до Дня сміху.

Волонтери залюбки разом із дітлахами розфарбовували та малювали весняні пейзажі. Також робили аплікації та фігурки улюблених тварин з пластиліну, паперові квіти в техніці орігамі.

Протягом зустрічі панувала тепла, дружня атмосфера, а наприкінці на дітей очікували рухливі ігри та конкурси, які дуже сподобалися малечі. Волонтерам було приємно бачити радість в очах своїх маленьких друзів та посмішки на їх обличчях.

Інформацію до Прес-центру ХДУ

надано СВЦ «Власний вибір»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон