Херсонський "Аладін" і Попутько

Чудову недільну "казочку" розповів вчора, на своїй сторінці в соціальних мережах колишній начальник Державної екологічної інспекції в Херсонській області Юрій Попутько. Отже, сідайте зручненько:

"...близько дванадцятої години на розі вулиць Некрасова та Сенявіна, (в Херсоні -ред.) невідомі особи знищували зелені насадження. Зупинився, вийшов, представився (Юрій Попутько - ред.) , попросив показати документи на вирубку дерев.


Одразу до мене підлетів дуже агресивно налаштований громадянин з криками, образами, погрозами. На мої проханні показати дозвіл на вирубку або кронацію дерев не реагував.


Я викликав поліцію та представників Департаменту ЖКХ міста Херсона, через 5 хвилин прибув патруль поліції а ще через декілька хвилин директор Департаменту ЖКХ м. Херсона Трамбовецький Віктор Дмитрович і працівники відділу екології міста.


З'ясувалось що підприємець власник магазину "Аладін" отримав АКТ на вирубку одного дерева, яке знаходиться в аварійному стані та вирішив до купи зрізати ще чотири без дозволу.


На місці працюють слідчі складають протоколи. Дякую патрульній поліції, Департаменту ЖКХ м. Херсона та відділу екології міста за оперативну роботу".

Юрій Попутько

P.S. Оце свідомий громадянин ... замріяно скажуть, вражені мужнім подвигом пана Попутько, херсонці і будуть праві!

У вільний від роботи час, у вихідний (!) колишній начальник Державної екологічної інспекції в Херсонській області бореться за кожну гілочку дерева в регіоні де: вже не вирубують цілі лісопосадки на дрова, де не випалюють і випилюють рукотворний сосновий ліс, де обласним чиновникам від екології немає іншої роботи, як стати таким собі "зеленим патрулем" для трьох дерев на вулицях Херсона і заробляти на цьому "лайки" в соціальних мережах...

Шановні жителі Херсонської області! Якщо ви побачили будь-де навколо себе підозріле знищення зелених насаджень, як це було з херсонським "Аладіном", не будьте байдужими! Одразу поцікавтесь законністю вирубки, якщо не можете припинити злодійство на місці - негайно викликайте, як доброго "джина", - Юрія Попутька, а він вже знайде і Трамбовецького з поліцією.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон