У Херсоні «гетьманські» котлети від Василя Чорношкура

Спільний проект Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша та телеканалу KRATU «Театральна кухня» продовжує радувати херсонців.

На днях в облмуздрамтеатрі відбувся черговий випуск цього проекту. Нагадаємо, ведучим «Театральної кухні» є генеральний директор театру Олександр Книга, а гостем цього разу став один з найулюбленіших акторів драмтеатру, народний артист України Василь Чорношкур.

І хоча Василь Андрійович вже 5 років проживає та працює в Києві, колектив театру, херсонський глядач продовжують його любити так само палко. Актори театру навіть зустрічали артиста на залізничному вокзалі з квітами, віршами та просто гарним настроєм. Тим паче, що Василь Чорношкур нещодавно відзначив ювілей, тому актори хотіли якомога яскравіше зустріти свого колегу.

«Це людина, яка дуже багато зробила Херсона, для херсонського глядача. Це велика людина для міста, області, для України», відзивається про актора його колега, заслужена артистка України Олександра Тарновська.

Сам актор у Херсоні не був півроку, каже з радістю ступив на рідну землю, з теплотою в серці прийшов до театру, якому присвятив 42 роки свого життя.

«Коли ти приїжджаєш додому, в тебе ювілей, тебе вітають ті, з ким багато років працював – це так гарно. Я дуже рідко з'являюсь в Херсоні, а глядач так тепло мене приймає – це дуже цінно та надзвичайно приємно, наче я весь час був тут. Але подумки я був з херсонським глядачем», - говорить народний артист України Василь Чорношкур.

Василь Андрійович розповів про своє творче життя, колеги його вітали яскравими номерами, теплими словами.

Та яка ж кухня без страви? Олександр Книга та Василь Чорношкур частували херсонського глядача справжньою чоловічою стравою «Гетьманськими» котлетами.

«Василя Андрійовича всі дійсно дуже люблять в театрі, тому що він такий чоловік, який завжди приходив на допомогу, особливо коли приходять молоді актори, така підтримка для них надзвичайно важлива. Було дуже приємно зробити для нього такий сюрприз, тому що він наш, він у нас в штаті театру, хоч приїжджає не дуже часто. Ми будемо працювати й надалі», - підсумовує генеральний директор театру Олександр Книга.


Тетяна БОЙКО

Фото Дениса МАКСИМОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон