Перспектива побудови нової телерадіовежі на Херсонщині реальна?

Вчора, 25 лютого відбулось засідання Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення, на якому внесли зміни до складу робочої групиз питань розвитку телерадіомовлення у південних районах Херсонської області та на тимчасово окупованій території АР Крим

До складу робочої групи внесли кандидатуру директора Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації Ольгу Савенко: «Я сподіваюсь на роботу цієї групи, розуміючи суть і першочергові завдання, – прокоментувала Ольга Савенко це важливе для області рішення Нацради.

– В попередніх переговорах мені стало відомо, що перспектива побудови нової телерадіовежі реальна. А це означає, що ідею відновлення українського мовлення на території області реалізувати найближчим часом цілком можливо».

Ольга Савенко також звернула увагу на те, що побудова нової телерадіовежі надасть можливість якісного мовлення українських FM каналів у противагу несумлінному в політичному аспекті мовленню російських радіопрограм, які спотворюють інформацію та надають не існуючі факти.

«Я також впевнена, що українське телевізійне мовлення матиме більшу перспективу, враховуючи побудову нової вежі і використання нових технологій», – зазначила вона.

За материалами Херсонскої ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон