Президенту України про призначення голови Херсонської облдержадміністрації

На сайті Президента України зареєстровано електронну петицію з пропозицією призначити головою Херсонської обласної державної адміністрації Сіленкова Бориса Віталійовича

Шановний пане Президент!

З жовтня 2015 року Херсонська обласна державна адміністрація функціонує без голови адміністрації.

У своїй передвиборчій компанії ви заявляли про прозоре і публічне призначення голів державних адміністрацій з врахуванням думок мешканців областей та районів.

Але так не відбувається, і тривалий час з невідомих підстав, йдуть якісь незрозумілі для громади області зволікання у призначенні голови Херсонської обласної державної адміністрації, що негативно впливає на розвиток області і соціальну економічну обстановку.

У зв'язку з агресією Росії, Херсонська область набула «особливого» статусу прикордонної до агресора області. Така «особливість» потребує мобілізації усіх чинників для утримання обстановки в області як стабільної для економічного та соціального розвитку.

Попри це, така «мобілізація» в області є недостатньою. Економічний стан області є майже найнижчим в Україні, збільшуються випадки дестабілізації безпеки в області. Мешканці області все більше активізуються на протистояння з владою, виходять на мітинги з вимогами вирішення проблем їх життя в області.

Така ситуація в області є загрозливою. А тому вимагаємо невідкладно призначити голову Херсонської обласної державної адміністрації, та врахувати нашу думку щодо претендента на цю посаду.

Ми вважаємо, що найкращою кандидатурою на цю посаду є Сіленков Борис Віталійович.

Саме ця людина, яка має значний досвід управління областю, має успішну практику такого управління, має глибокі професійні знання з управління та економіки регіону, має тверду і зважену позицію «дипломатії» і співпраці з усіма суб'єктами політичних і ділових кіл, має повагу значної кількості мешканців області та ділової спільноти, здатна кардинально змінити діючу «заскорузлу» систему управління областю на прогресивну та перевести область на процеси сталого розвитку.

Вимагаємо відійти у призначенні від позицій «політичної доцільності» і дослухатися до мешканців області, та призначити на посаду голови Херсонської обласної державної адміністрації Сіленкова Бориса Віталійовича.

Петиція №22/021291-еп. Подана 19.02.2016

Прізвище, ім'я, по батькові автора (ініціатора): Івановськи Валентина Анатоліївна

Фото "Херсонские вести"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон