Каховчанин - зірка українського кікбоксингу

Завжди дуже приємно повідомляти каховчанам про нові значущі спортивні перемоги й досягнення наших земляків, які таким чином уславлюють не тільки себе, а й усе наше місто.

Ось і зовсім недавно на спортивному небосхилі Каховки (та й усієї України) засяяла нова зірка – 23-річний Дмитро Беднін, кікбоксер обласного спортивного клубу «Акцент». Клуб має свої філії в кількох населених пунктах Херсонщини, і також у Каховці.

У січні цього року в Одесі відбувся Кубок України з кікбоксингу серед дорослих за версією WAKO, де Дмитро виборов І місце за версією К-1 у ваговій категорії 75 кг, перемігши кікбоксерів з Києва та Миколаєва.

Зазначимо, що наш земляк не просто виступив у найсильнішій категорії з цього виду спорту, а й, за визнанням досвідчених фахівців України, на сьогодні дійсно є найсильнішим у кікбоксингу країни й перемога молодого каховчанина над суперниками була не просто «дарунком долі», а цілком заслуженим результатом його напруженої праці під керівництвом тренера-новокаховчанина Юрія Маломужа.

Після такої важливої перемоги Д.Беднін одразу отримав запрошення на серйозні змагання загальноєвропейського рівня "Balkan Open-2016", які пройдуть 7 травня у місті Тешань Боснії і Герцеговини.

«Бути учасником змагань такого рівня і представляти на них не тільки Каховщину, Херсонщину, а й усю Україну – то дуже велика честь і ознака справжнього визнання спортивного таланту Дмитра, — зазначає його тренер,

— Але наразі перед ним стала проблема можливості такої поїздки через банальні фінансові питання. Хлопцю-каховчанину необхідно витратити для неї 250 євро. Така сума є непідсильною ні для нього, ні для нашого клубу.

Дуже прикро буде, якщо саме через нестачу коштів Дмитру доведеться відмовитися від можливості спробувати свої сили у Чемпіонаті Європи, а замість нього туди відправиться слабший – переможений Д.Бедніним суперник із Києва».

І тренер, і всі одноклубівці Дмитра звертаються до земляків з проханням до меценатів, людей, яким є небайдужою спортивна доля Дмитра та й у цілому слава і честь наших Каховки й Херсонщини.

Всі бажаючі надати свою допомогу для поїздки Дмитра Бєдніна на Чемпіонат Європи, можуть надсилати кошти на картку ПриватБанку 5168 7553 7230 2287, отримувач – Маломуж Юрій Миколайович (тренер Дмитра, який займається організацією поїздки спортсмена на Чемпіонат).

Ірина СОШНІКОВА

"Каховська зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон